ŠAMPIONKA NAJBOLJIH OBLINA OTKRILA ŠTA ŽENE NAJVIŠE VOLE U INTIMNIM ODNOSIMA: Imala ih je BRDA, sad TVRDI OVO
Mis najboljih oblina, Foto: Prinstcreeb/INSTAGRAM/EUSUMPANIOFICIAL

otkrila

ŠAMPIONKA NAJBOLJIH OBLINA OTKRILA ŠTA ŽENE NAJVIŠE VOLE U INTIMNIM ODNOSIMA: Imala ih je BRDA, sad TVRDI OVO

Prema manekenki, iako je imala različita intimna iskustva, ona ističe šta je najbolja vrsta predigre

Objavljeno:

Šampionka najboljih oblina na takmičenju Mis BumBum 2023. godine, Larisa Sumpani (24), iznenadila je pratioce kada je otkrila da više voli ljubljenje nego intimne ondose. Ljudi se razlikuju kada su u pitanju intimni odnosi, jedni obožavaju predigru, dok je drugi rado preskaču. Stručnjaci su u više navrata isticali koliko je bliskost važna za partnere, a koja se može podtaknuti pre samog vođenja ljubavi.

U predigru spadaju i zagrljaji i poljupci. Upravo manekenka Larisa ističe važnost poljubaca. Za nju, on je daleko važniji od vođenja ljubavi.

"Žene će me razumeti, francuski poljubac sa zlobom i strašću čini nas zavisnim od te osobe, da li grešim?", započela je ona.

Mis
foto: Prinstcreeb/INSTAGRAM/EUSUMPANIOFICIAL

Prema manekenki, iako je imala različita intimna iskustva, ona ističe šta je najbolja vrsta predigre. Za nju je istraživanje različitih tehnika i intenziteta tokom poljupca od suštinskog značaja za podizanje raspoloženja i zadovoljstva tokom intimnog čina.

"Nikada nisam srela nekoga ko nije voleo da se ljubi. Predigra je idealno vreme da začinite trenutak uživanjem u poljupcima", rekla je ona.

Mis
foto: Prinstcreeb/INSTAGRAM/EUSUMPANIOFICIAL

I ima istine, poljupci nam omogućavaju da ostvarimo što bolju komunikaciju sa partnerom, ali komunikaciju koje nismo svesni. Poljupci sa partnerom kojeg volimo su sjajan način za jačanje veze. Usne su pune nervnih završataka, tako da kada poljubite voljenu osobu, u mozgu se oslobađa oksitocin, poznat i kao hormon sreće. Određeni doktori ističu da je dovoljno svega šest sekundi ljubljenja da se povežete sa partnerom, produbite intimu i ojačate strast.

04:53

KAKAV ŠOK! Pevačica važila za smernu, a sad se OBNAŽILA PRED KAMERAMA! Obline kipe na sve strane: OVOLIKO POPRSJE JOŠ NISTE VIDELI

(Espreso/Mondo/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.